[email protected]  | 0500 900 622

Etusivu-vanha – Ulla | Rakkaudesta musiikkiin

Ulla Hillebrandt - Rakkaudesta musiikkiin

Luontoyhteysohjaaja

Luontokansanmuusikko

Juureni ovat syvällä suomalaisessa luonnossa ja kansanperinteessä. Suuri idolini, ukkini, oli hyrynsalmelainen viulupelimanni ja tervaperinnetaitaja. Äitini oli perinnekäsitöitä laajalti harrastava kansantanssiopettaja. Sitkeä isäni, ”kainuun karhu”, vaalii edelleen perinteitä rakentamalla puisia soutuveneitä. Viulu lankesi soittimekseni, laulu lahjakseni, ja tanssi tarttui tassuihini, onnekseni. Kansanperinne ja musiikki yhdistyvät sielukkaaksi kokonaisuudeksi työlleni luonnon helmassa.

Laulaja

Viulupelimanni

Kansantanssija

Olen laulanut siitä saakka kun ensimmäiset sanat sointuivat ulos suustani. Viuluun tartuin alakouluikäisenä ja samaan aikaan otin ensimmäiset tanssiaskeleeni. Minusta kouliintui kansantanssiohjaaja, ja sittemmin olen myös alkanut tanssia viuluni kanssa. Tutuinta minulle on Uusmaalainen kansanmusiikki, erityisesti Espoolaiset viulupelimannisoitteet.

Musiikkikasvattaja

Perinnetaitaja

Teen musiikkikasvatustyötä viuluopettajana erityisalana suomalainen kansanmusiikki. Lauluoppilaita opastan populäärimusiikista aina kansanmusiikilliseen ilmaisuun saakka. Taitoni musiikkipedagogiikassa pohjautuvat opintovuosiini SIbelius Akatemian kansamusiikkiosastolla, sekä Metropolian Ammattikorkeakoulussa. Koulutukseeni  kuuluu myös musiikkiterapian sekä ORFF-pedagogiikan opintoja.

Artisti

Juontaja

Yrittäjä

Perustin oman yrityksen vuonna 2000. Monialainen yrittäjähistoriani sisältää optisen-, ja mainosalan yrittäjyyttä. Musiikkiyrittäjyys on kulkenut toimenkuvassani alusta saakka mukana ohjelmatoimistona, musiikkikouluna sekä tapahtumajärjestäjänä. Freelance muusikoksi heittäidyin vuonna 2003, jolloin lensin myös tähdeksi artistitaivaalle. Tänään yrittäjyyteni painottuu esiintymiseen artistina, musiikkikasvattamiseen, sekä luontoa ja musiikkia yhdistävien palveluiden tarjoamiseen.

Kun kiireinen maailma ahdistaa,
on aika luontoon tallustaa.

Kylässä metsänväen kodissa
ollaan siivosti ja sovussa.

Luonto antaa rauhaa,
luonto antaa suojaa,
muistathan kiittää luontoa,
levon ja ilon tuojaa.

Ken metsähän käypi,
sydämensä hänen on onnea täysi!

Vastuullinen

Opastan omalla esimerkilläni ottamaan huomioon ympäröivän luonnon sekä ekologisuuden!

Arvostava

Pidän toiminnallani yllä suomalaisen luonnon ja kansanperinteen arvostusta!

Moninainen

Minusta on moneen – esiinnyn, opetan, ohjaan, rakkaudella ja ammattitaidolla!

Yhteystiedot

Ulla Hillebrandt

Laita viestiä: [email protected]
Soita: 0500 900 622

Ulla.fi 2022 all rights reserved.

Verkkokauppa

Katso tarkemmin facebookista!

Vieritä ylös